Evenementen

Evenementen

Samen vooruitkijken en vooruitdenken: zó maken we de toekomst. Het Trendbureau Overijssel maar daarom niet alleen inhoudelijke toekomstverkenningen met Overijsselse partners, maar organiseert ook evenementen voor beslissers en andere Overijsselaars die zich zich bezig houden met de toekomst van Overijssel. Op deze manier proberen we een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het debat over relevante (toekomst)ontwikkelingen tussen maatschappelijke partners in de provincie Overijssel.

 

  • 6 september 2018 // Wijzen in het Oosten lezing met Krijn Poppe over duurzaam en gezond. Het advies van de Raad voor de Leefomgeving en Infrastructuur

 

  • 27 september 2018 // Wijzen in het Oosten lezing met dr. Melanie Peters over de vermenging van maatschappelijke waarden in technologische ontwikkelingen als big data en robotisering (Zwolle)

 

  • 18 oktober 2018 // Jaarcongres Trendbureau Overijssel over ‘Idealen’. De macht en onmacht van idealen in de lokale en provinciale politiek (Zwolle)

 

We hebben geconstateerd dat in de mailing van 5 juli over het Jaarcongres dat op 18 oktober plaatsvindt een fout zit in de aanmeldlink. Onze excuses dat u zich niet direct via de link in de mail heeft kunnen aanmelden. We hebben u bewust niet opnieuw gemaild om over-mailing te voorkomen.