Event Landschap (24/01/19)

De toekomst van ons landschap wordt door talrijke ontwikkelingen bepaald. Wereldeconomie, rijksbeleid, klimaatverandering en natuurlijke processen, ze overkomen ons en dagen ons uit. De keuzes die wij vandaag maken anticiperen op dergelijke veranderingen. Maar hoe bewust maken we die keuzes? Hoe ziet die toekomst er eigenlijk uit? Het event ‘Situatie Gewijzigd’ nam u op 24 januari 2019 mee naar het Overijsselse landschap van 2050. Vanuit een wetenschappelijke basis en met de ontwikkelingen van vandaag als opmaat lieten we u verschillende scenario’s zien en ervaren. Stof tot nadenken ontspruit!

 

Publicatie ‘Situatie Gewijzigd’

 

‘Situatie Gewijzigd’ neemt u mee naar het Overijsselse landschap van 2050. Vanuit een wetenschappelijke basis en met de ontwikkelingen van nu als opmaat laten Trendbureau Overijssel en AtelierOverijssel u verschillende scenario’s zien en ervaren.

 

U kunt de toekomstverkenning naar het landschap in 2050 in Overijssel ‘Situatie Gewijzigd’ hier bekijken of downloaden of deze als hard-copy hier bestellen.

 

 

De verkenning landschap is een samenwerking van Trendbureau Overijssel en AtelierOverijssel

Verslag Event Landschap

24 januari 2019

Het was mooi, het was koud, het was stof tot nadenken! Het verbeelden, nadenken en praten over de toekomst van het Overijsselse landschap gaat nu verder. Hieronder vindt u de toekomstverkenning en de workshop die bij Frank Stroeken op 24 januari gevolgd konden worden.

 

Klik hier voor de presentatie van de Toekomstverkenning naar het landschap van Overijssel in 2050
Klik hier voor de presentatie van de workshop Energie in het landschap van 2050