Future of Food (23-11-18)

23 november 2018 – 14.00 – 1700 uur // World Food Center, Ede

 

FUTURE OF FOOD: FOOD FOR FUTURISTS
Het noodzakelijke gesprek over voedsel

 

De toekomst van ons voedsel spreekt tot de verbeelding: we zien 3D-printers aan het werk, kweekvlees en insecten op ons bord. De toekomst van ons voedsel is tegelijkertijd fel omstreden. Hij gaat over belangen van dieren, boeren, consumenten en multinationals. Hij gaat over het landschap en de draagkracht en uitputting van de aarde. Hij gaat over ongelijkheid: honger in het ene land, obesitas in het andere.

 

Elk verhaal over de toekomst van ons voedsel heeft met deze context te maken. Elk verhaal belicht hoe dan ook een beperkt aantal aspecten. Hoe maak je daarin de keuze? Een middag over de toekomst van ons voedsel… maar vooral: een middag voor iedereen die wil nadenken hoe je verantwoord en inspirerend over de toekomst van ons voedsel kunt spreken.

 

Lees onderaan meer over onze keynote sprekers.

 

// Programma 
13.30 – ontvangst

14.00 – intro Food of the future, food for futurists
14.15 – 3 keynotes

15.15 – interactieve sessie/discussie: alternative futures 
16.30 – borrel

 

Aanmelden kan via een externe link van Event Brite:

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-future-of-food-food-for-futurists-51753728796 

 

// Deze bijeenkomst is een samenwerking van het Trendbureau Overijssel met de Dutch Future Society en team Strategie Provincie Gelderland