Karen Bakker

Karen Bakker is spreker op het Jaarcongres over Idealen op 18 oktober 2018. Meer informatie volgt binnenkort.

 

Karen Bakker (1982) heeft een achtergrond in het bedrijfsleven en is gefascineerd door transities naar duurzame(re) organisaties. Ze is gepassioneerd over de kracht van menselijk kapitaal in deze omslag en ziet zichzelf als een van de groeiende groep praktische idealisten. Leven zonder goede en eerlijke chocola kan zij zich niet voorstellen.

 

Robert Colijn (1967) heeft een passie voor energie, technisch, maar vooral in mensen en organisaties en gebiedsprocessen. Hij probeert hier ruimte in te brengen, met een neusje voor ‘leegstand’ die overal en nergens aanwezig is. Eigenaarschap op schone en duurzame energie is voor Robert ook de weg naar economische vrijheid en autonomie, immers zonder energie staat alles stil.

 

Workshop: De nieuwe realiteit? Verschuif je perspectief!

Nieuwe realiteiten dienen zich aan. Hoe bereid je je daarop voor? Hoe beweeg je als mens en organisatie mee op de weg naar het onbekende? We gaan praktisch aan de slag en geven samen vorm aan wat er op ons af komt. We ontdekken potentieel dat altijd al aanwezig was. Deels abstract, maar vooral concreet én dichtbij krijgen we gereedschap aangereikt.